Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/03/2017

Activitats culturals al voltant de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú

L'Ajuntament ha editat un programa amb totes les activitats        L'Ajuntament ha editat un programa amb totes les activitats

L'Ajuntament de VNG, institucions i entitats de la ciutat organitzen un ampli programa d'activitats culturals al llarg del mes d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi

La diada de Sant Jordi se celebra amb activitats culturals diverses a Vilanova i la Geltrú, i enguany una de les novetats és el programa ‘Sant Jordi a la ciutat' que recull fonamentalment presentacions de llibres i activitats relacionades amb la cultura de més de 10 equipaments municipals i entitats de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa impulsada des de la Regidoria de Cultura i realitzada en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de la ciutat.

El tret de sortida a aquest farcit programa cultural es donarà aquest dissabte 1 d'abril amb la quàdruple presentació que tindrà lloc al Castell de la Geltrú i que organitzarà l'editorial El Cep i la Nansa. Aquest acte servirà per presentar el cartell de l'edició d'enguany de la fira ‘Conte va! Va de contes'.

A partir d'aquí es faran una vintena d'actes a la ciutat, organitzats per les següents entitats: l' Arxiu Comarcal del Garraf, la Biblioteca de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC), la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, els Bordegassos de Vilanova, l'editorial El Cep i la Nansa, l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, l'Espai Far, la Masia d'en Cabanyes, el Museu del Ferrocarril de Catalunya i la Xarxa de Biblioteques Públiques.

Podeu consultar el programa complet d'activitats aquí

Sant Jordi a les biblioteques
La biblioteca Armand Cardona organitza el 8è concurs infantil de punts de llibre Sant Jordi 2017, amb el que nens i nenes de 1r fins a 6è de primària han participat dissenyant els seus punts de llibre, que es podran veure al llarg del mes d'abril a la biblioteca.
Dimecres 5 d'abril el protagonisme el tindran els autors locals, que prendran part a la tertúlia que tindrà lloc a la biblioteca Joan Oliva a les 20 h. Relacionat amb aquest acte, es podrà visitar l'exposició ‘Retrats de novetats' a la mateixa biblioteca fins el 28 d'abril.
El 8 d'abril la biblioteca Armand Cardona acollirà l'hora del conte ‘Sant Jordi i el Drac', a càrrec dels seus autors Meritxell Martí i Xavier Salomó. Tot seguit es lliurarà el premi del concurs de punts de llibre de Sant Jordi 2017.
Dimecres 19 d'abril a les 20 h es presentarà a la biblioteca Joan Oliva el segon volum de la col·lecció ‘Vilanova desapareguda', presentat per Xavier Orriols i amb la participació de la seva autora, Anna Lleó.

Dissabte 22 a les 10.30 h a la biblioteca Joan Oliva tindrà lloc l'hora del conte per menuts ‘Sant Jordi: la llegenda per als més petits' a càrrec de Glòria Fort i Cesca Mestres. Tot seguit es presentarà el programa 2017 de la fira ‘Conte va! Va de contes'.
Tot això es complementa amb l'habitual exposició de novetats de Sant Jordi, amb l'edició d'una guia que recollirà les principals novetats, tant per a adults com per a infants, la guia de fons local i comarcal, i els punts de llibre de Sant Jordi de cada biblioteca.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00