Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/04/2007

Montserrat Tura visita les obres del futur edifici judicial de VNG

La titular de Justícia signa el LLibre d'Honor de la Ciutat   La titular de Justícia signa el LLibre d'Honor de la Ciutat

La consellera de Justícia va afirmar que les instal·lacions entraran en funcionament a finals d'any

La consellera de Justícia de la generalitat de Catalunya, Montserrat Tura, va visitar les obres del nou edifici judicial de VNG que està situat a la ronda Ibèrica. La consellera va estar acompanyada per l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, el primer tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro a més de regidors, regidores i alts càrrecs del departament de Justícia. Abans però la consellera va signar al Llibre d'Honor de la Ciutat i va ser obsequiada amb un quadre de la mulassa "Presumida". 

El nou edifici judicial té una superfície construïda de més de 7.600 metres quadrats i ha suposat una inversió de gairebé nou milions d'euros. Tal i com va anunciar la consellera, el nou equipament està previst que estigui acabat el segon trimestre d'enguany i entri en funcionament abans de 2008. Al nou edifici s'instal·laran els deu jutjats actuals i comptarà amb espai per fer-ne cinc més. També hi haurà espai per al registre civil, sala de matrimonis, jutjat de guàrdia i dependències per a la fiscalia, metges forenses, advocats, tècnics, procuradors, atenció ciutadana, unitat administrativa, arxiu i detinguts. 

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, es va mostrar molt satisfet pel nou equipament que agruparà en un sol edifici el que ara està dispersat en cinc instal·lacions diferents, cosa que suposarà una millora de servei molt important per a la ciutadania, no només de la ciutat sinó també de tota la comarca. Joan Ignasi Elena també va afirmar que aquesta zona de la ciutat es veuria millorada per la creació d'un plaça pública.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00