Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2008

Dissabte comencen les visites turístiques guiades - estiu 2008

   Els recorreguts mostren el patrimoni cultural de la ciutat Els recorreguts mostren el patrimoni cultural de la ciutat

L'objectiu d'aquestes rutes és apropar al visitant el coneixement del patrimoni, la cultura i la història de Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte, 5 de juliol, comença el programa de visites turístiques guiades – estiu 2008. Es tracta d'un seguit de rutes turístiques per la ciutat que tenen com a objectiu apropar al visitant el coneixement del patrimoni, la cultura i la història de Vilanova i la Geltrú.

El programa de visites turístiques guiades, organitzat per la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, està destinat a les persones que visiten la ciutat durant els mesos d'estiu. El Regidor de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Josep-Tomàs Álvaro ha explicat que l'objectiu és 'proporcionar al visitant una oferta lúdica i cultural que els permeti conèixer la nostra història i els trets característics de la nostra ciutat a través de les places, carrers i espais patrimonials més destacats'.

Una de les novetats d'enguany és la inclusió, dins els itineraris, de la visita a alguns dels espais que habitualment no estan oberts al públic, com són el Campanar de Vilanova, el Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG o el Port Pesquer.

Els itineraris guiats els realitzarà l'empresa de serveis culturals Tesel·la. Es podran fer en català, castellà, anglès o francès, tot depenent de la llengua majoritària del grup.

Les dates per a les rutes guiades s'han programat tenint en compte les activitats d'estiu als Museus, els festivals de música i els actes de Festa Major per tal que el visitant pugui fer una activitat diària, com a mínim, sense que hi hagi duplicitat d'activitats en un mateix moment.

L'altra novetat d'aquesta edició és la realització d'un circuit amb bicicleta, amb l'ajut d'uns auriculars. Totes les visites tenen un preu de 3 euros.

L'horari de les visites començarà a les 19 hores, i la durada aproximada és d'una hora i mitja. Els interessats podem adreçar-se a l'Oficina de Turisme, al Parc de Ribes Roges, o bé trucant al telèfon 93 815 45 17


Programa de Visites

- LA MEMÒRIA DEL PASSAT 3 euros/ pax

Juliol: dies 5, 11, 24,

Agost: dies 13 i 28

Itinerari a peu pel casc històric de Vilanova i la Geltrú i descobriment de la Vilanova indiana. Inclou la visita al Saló de plens de l'ajuntament i al campanar de l'Església de Sant Antoni. Sortida des de la Plaça de la Vila.

- L'HORITZÓ DEL MAR 3 euros/ pax

Juliol: dies 8,i 16

Agost: dies 6, 14 i 23

El barri de mar és ple d'història. Un itinerari per conèixer una vila marinera. Inclou la visita a la Torre Blava, al port pesquer i al Museu de Mar. Sortida des de l'Oficina de Turisme.

- VILANOVA I LA GELTRÚ A DUES RODES 3 euros/ pax + el lloguer de la bicicleta si no se'n disposa.

Juliol: dies 9 i 22

Agost: dies 7 i 20

Tours guiats en bicicleta , que permeten conèixer la ciutat d'una manera diferent. Sortida des de l'Oficina de Turisme.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00