Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/02/2014

Onze entitats constitueixen la Comissió del Tricentenari a VNG

Dimarts es va fer la reunió constituent que també compta amb l'adhesió de ciutadans i ciutadanes a títol individual

Dimarts es va constituir la Comissió del Tricentenari de Vilanova i la Geltrú. De moment ja s'hi han unit 11 entitats, així com diversos ciutadans i ciutadanes a títol individual.

La Comissió sorgeix de la Comissió de la Memòria Històrica, que va nomenar un grup impulsor format pels historiadors locals Albert Tubau, Jordi Medina i Miguel Ángel González, i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Les entitats que en formen part son l'Agrupació de Balls Populars, l'Agrupació Excursionista Talaia, els Amics de la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, els Amics de la Gent Gran, l'Aula d'Extensió Universitària, l'AV Casernes, el Círcol Catòlic, la Creu Roja, les Dones d'Empresa, l'Institut d'Estudis Penedesencs i la Penya Filatèlica.

La Comissió és oberta a tot el teixit associatiu perquè es pretén que el programa d'actes abasti diversos àmbits: cultura, economia, pensament, ensenyament, etc. La idea és que la comissió reculli la pluralitat i diversitat de la ciutat i que sigui una mostra de treball conjunt de la ciutadania i reculli les entitats i propostes que vulguin afegir-s'hi.

A la reunió es van començar a debatre algunes propostes. La propera reunió de la comissió serà d'aquí a tres setmanes.

Els actes del tricentenari de Vilanova i la Geltrú s'inscriuran en el marc del Tricentenari 1714-2014 que es commemora en el conjunt del país, amb la idea de commemorar, cohesionar i projectar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00