Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/11/2014

Programa de Formació Dual en Comerç a Alemanya

Sessió informativa a l'Oficina Jove el divendres 14 de novembre

L'Institut Idea, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza la presentació del programa de Formació dual "The job of my life", que ofereix l'oportunitat a joves de treballar, estudiar i aprendre una professió a Alemanya. L'institut Idea és promotor del projecte i prepara, orienta i selecciona a joves per realitzar la formació dual a Alemanya al sector del comerç, concretament a l'empresa Edeka (grans magatzems).

La sessió informativa prèvia a la posada en marxa del projecte amb joves de Vilanova i la Geltrú, on s'explicarà amb detall què suposa, requisits, avantatges i condicionants, tindrà lloc aquest divendres 14 de novembre de 7 a 9 del vespre, a l'Oficina Jove (Rasa del Miquelet 16, Vilanova i la Geltrú). Aquesta és una actuació inclosa en l'Assessoria de Mobilitat Internacional de la Regidoria de Joventut i compta amb el suport de l'IMET.

Per assistir-hi cal fer reserva de plaça a través del formulari www.vilanova.cat/joves, o bé presencialment o per telèfon a l'Oficina Jove (Rasa del Miquelet 16, Vilanova i la Geltrú. Tel.: 938937777). A hores d'ara ja queden poques places.

La convocatòria està adreçada a joves de 18 a 27 anys, amb titulació mínima d'ESO i que tinguin nacionalitat d'un país membre de la Unió Europea o passaport europeu.

"The job of my life" és un programa emmarcat en el Programa MobiPro-EU, que busca fomentar la mobilitat professional de joves d'altres països de la Unió Europea que desitgin anar a Alemanya a fer una formació professional a empresa o a exercir una professió especialitzada.

Creat al gener del 2013 pel Ministeri Federal Alemany de Treball, MobiPro-EU neix fruit del dèficit de personal qualificat en nombrosos sectors professionals del mercat laboral alemany. En aquest sentit, el programa permet augmentar les possibilitats d'inserció laboral de molts joves aturats, proporcionant-los formació professional i lingüística totalment subvencionada, i una percepció econòmica per alumne de 818€ mensuals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00