Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/10/2012

Torna la Vilanova Shopping Night el dissabte de la Fira

  Torna la Vilanova Shopping Night Torna la Vilanova Shopping Night

El 10 de Novembre, els comerços de Vilanova i la Geltrú obriran fins mitjanit amb motiu de la tercera edició de la Vilanova Shopping Night.

La tercera edició de la Vilanova Shopping Night (VSN), es celebrarà el 10 de novembre a la zona centre de Vilanova i la Geltrú, i comptarà amb una àmplia oferta comercial nocturna, on els establiments romandran oberts a partir de les 21 h i fins a mitjanit. Els visitants podran comprar, degustar i gaudir del centre comercial urbà més gran entre Barcelona i Tarragona. Es preveu un augment de visitants, com va passar a les edicions anteriors, així com un increment des comerços oberts.

Després de l'èxit de les primeres edicions, la Vilanova Shopping Night torna en plena Fira de Novembre, on els comerços i els aparadors de la ciutat es vestiran per l'ocasió. Les botigues faran promocions especials i descomptes per tots els seus clients, tot per gaudir d'una nit especial.  A més, pels carrers del centre es podrà trobar música en directe, actuacions, espectacles de llum, dj's, photocall, i més sorpreses. Els establiments participants disposaran de tiquets d'aparcaments gratuïts de fins a una hora pels seus clients vàlids pels aparcaments de la plaça de les Casernes i de la plaça de Charlie Rivel.

La iniciativa de l'associació de comerciants Viu Comerç, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consorci de Comerç, Moda i Artesania de la Generalitat, i la Diputació de Barcelona, és un clar exemple d'activitat dinamitzadora. Un model d'oferta comercial amb l'objectiu de posicionar Vilanova i la Geltrú com a referent comercial del sud de Barcelona.

D'alta banda, Viu Comerç participarà a la Fira de Novembre ocupant el recinte de la Plaça de Vila, oferint als visitants una plaça de la Vila diferent, on el comerç de la ciutat estarà representat mitjançant estands propis, amb un espai comú on s'oferiran activitats i tallers, a més de desfilades de moda que tant èxit van tenir l'edició passada. A més hi haurà un àrea infantil, photocall, zona lounge, i altres sorpreses.  L'objectiu de la participació del comerç de Vilanova i la Geltrú a la Fira és exposar la gran oferta comercial i la varietat de productes i serveis que ofereix la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00