Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2012

Donació de sis mil euros per ampliar el Servei d'Atenció Psicològica de l'Espai d'Equitat

  La regidora Ariadna Llorens i el director de l'oficina de la Caixa, Xavier Ventosa, formalitzant la col·laboració      La regidora Ariadna Llorens i el director de l'oficina de la Caixa, Xavier Ventosa, formalitzant la col·laboració

L'Obra Social La Caixa va fer el lliurament dels diners que permetran ampliar l'horari d'atenció a dones que han patit o pateixen situacions de violència de gènere

La primera tinenta d'alcaldia i regidora del Pla d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va rebre ahir, en nom de la institució municipal, una donació de 6.000 euros de l'Obra Social la Caixa per al projecte d'ampliació del Servei d'Atenció Psicològica de l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de VNG.

El director de l'oficina de La Caixa, situada a la rambla Principal, Xavier Ventosa va fer a mans de la regidora Ariadna Llorens aquesta dotació econòmica que permetrà l'ampliació de l'horari d'atenció a les dones de la ciutat que han patit o pateixen situacions de violència de gènere. A més, segons ha explicat la regidora del Pla d'Equitat "s'intentarà destinar una part dels recursos a donar suport a d'altres col·lectius, com ara les dones cuidadores i les que es troben en situació de dol".

Per la serva part, Xavier Ventosa es va mostrar satisfet "de poder col·laborar en aquests moments difícils en temes tan sensibles com ho és el col·lectiu de dones que han estat víctimes de la violència familiar". Segons Xavier Ventosa, aquest és l'objectiu social de l'entitat i la voluntat "és continuar mantenint aquesta aportació econòmica".

L'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és un servei d'Informació i Atenció a les dones de la ciutat que presta serveis d'atenció personalitzada com l'assessorament jurídic i l'atenció psicològica individual i grupal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00