Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2012

La plaça d'Eduard Maristany disposarà d'un aparcament vigilat per a bicicletes

 L'aparcament disposarà d'espai per a 300 bicicletes    L'aparcament disposarà d'espai per a 300 bicicletes

La Fundació Formació i Treball gestionarà un aparcament de bicicletes vigilat a la plaça de l'estació

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha aprovat la concessió demanial a la Fundació Privada Formació i Treball per a la gestió i vigilància d'un aparcament de bicicletes a la plaça d'Eduard Maristany.

L'Ajuntament posa a disposició l'espai de titularitat municipal que es troba fent cantonada entre el carrer del Forn del Vidre i l'avinguda del Ferrocarril, per poder tirar endavant una activitat econòmica que s'emmarca en un projecte social.

L'espai disposarà d'una superfície tancada per poder allotjar 300 bicicletes mitjançant un contenidor de càrrega. L'horari d'ús del servei serà el més ampli possible per intentar adaptar-se a l'inici i finalització dels horaris dels trens.

El Projecte Inserció Garraf té per objectiu principal facilitar la inserció laboral de persones amb especials dificultats per treballar, ateses per Serveis Socials, i que reben la renda mínima d'inserció del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, en contraprestació al desenvolupament d'accions que els puguin dur a la seva inserció social i laboral. Aquest projecte ofereix a aquestes persones la possibilitat de realitzar unes pràctiques de caràcter laboral que els ajudin a desenvolupar-se personalment i professionalment de forma autònoma.

Tanmateix, es compleix amb l'objectiu de garantir als ciutadans que es desplacen en bicicleta fins a la plaça d'Eduard Maristany, la vigilància del vehicle durant el període de temps que resta estacionat per l'absència del propietari. A banda, la iniciativa serveix per fomentar la mobilitat sostenible a la ciutat.

L'activitat es crea sota la direcció i empara legal de Formació i Treball, Empresa d'inserció, amb una durada màxima de 3 anys.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00