Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/07/2014

El regidor de Promoció Econòmica visita l’empresa Kuka

Es tracta de l'inici d’un seguit de trobades amb empreses locals per part de la regidoria i l'ADEG

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, acompanyat per Isidre Also, secretari general de l'ADEG, van visitar ahir al matí l'empresa Kuka de robòtica. L'objectiu de la trobada va ser conèixer la situació de l'empresa vilanovina, una de les quatre primeres marques mundials en fabricació de robots. Martí Morell, cap financer de Kuka, i Fernando Sánchez, director de vendes, van ser els amfitrions que van atendre el grup de visitants.

Actualment els robots que serveix Kuka estan principalment a plantes automobilístiques, però també a cadenes de producció de tota mena. La marca alemanya té una seixantena de treballadors a Vilanova i la Geltrú, majoritàriament amb perfil d'enginyers, que s'ocupen de la comercialització i l'atenció al client a tota la península.

Kuka va instal·lar-se a la ciutat l'any 1986, i des de llavors han realitzat la seva activitat ininterrompudament. Entre els factors que fan de Vilanova i la Geltrú un emplaçament òptim a nivell empresarial, destaquen el seu enclavament estratègic a nivell geogràfic, la proximitat a l'aeroport d'El Prat i les bones comunicacions, millorades amb la C15. Aquesta visita és la primera d'una sèrie de trobades que pretenen aconseguir un apropament amb el teixit empresarial local, i també evidenciar els factors que poden ajudar a captar noves inversions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00