Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/07/2011

Cap de setmana de propostes per conèixer l'obra de Carles Arnal

      Arxiu Diògenes, de Carles Arnal Arxiu Diògenes, de Carles Arnal

El vilanoví exposa al Centre d'Art Contemporani La Sala fins al 25 de setembre

El Centre d'Art Contemporani La Sala ha organitzat, per aquest cap de setmana, tot un seguit d'activitats per tal d'apropar l'obra de Carles Arnal, emmarcada en els corrents outsiders.

La primera de les activitats porta per títol Fem una escultura amb escuma. A través d'ella, l'autor vol mostrar i experimentar, junt a nens i nenes, com es poden crear obres artístiques partint de material de rebuig, com ara papers plàstics o escumes. Aquest taller infantil, tindrà lloc dissabte 9 de juliol, a les 12 hores.

La segona de les propostes és la visita comentada a la mostra Arxiu Diògenes, a càrrec del mateix artista. Una exposició inèdita, realitzada durant una dècada de creació, experimentació i tenacitat. La base de la proposta serà poder desxifrar el joc racionalista inherent a les escultures de gran format que elabora Carles Arnal, a banda de fer una pinzellada a peces de matèria orgànica i de treball informalista de l'autor. La visita comentada es farà aquest diumenge 10 de juliol a les 12 hores.

Per més informació podeu consultar el web del Centre d'Art Contemporani La Sala, o bé trucar al telèfon 93 816 90 01
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00