Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/09/2009

Aquest diumenge finalitza l'exposició d'Òscar Estruga

  Pasífae, d'Òscar Estruga Pasífae, d'Òscar Estruga

La mostra, que es pot visitar a La Sala, es clourà amb dues activitats

Aquest diumenge, 13 de setembre, el Centre d'Art Contemporani La Sala tancarà les portes de l'exposició Òscar Estruga: el laberint i la vida. Inaugurada el 27 de juny, la mostra recull una selecció antològica de l'amplia producció d'escultura, pintura, dibuix i gravat de l'artista vilanoví, que ha permès apreciar les dimensions que ha assolit la seva obra.

A més d'estar obert en l'horari habitual, (de dimarts a dissabte de 18 a 21 h i dissabte i diumenge de 11 a 14 h) el centre ofereix aquest cap de setmana les dues darreres activitats que permetran aprofundir més sobre l'obra d'Estruga.

La primera de les propostes Art i paraula tindrà lloc el dissabte 12 de setembre, a les 18.30 h, a La Sala. Envoltats de les obres d'Òscar Estruga, l'actriu Jordina Biosca narrarà alguns dels mites que inspiren les obres de l'artista. Escoltar les diverses històries faran que els assistents puguin conèixer i traslladar-se al món mitològic que dóna contingut i emmarca l'exposició.

La segona activitat, Visitem La Sala, ofereix una visita comentada a l'exposició, per tal d'aclarir dubtes i aprofundir sobre la vida i les obres de l'artista Òscar Estruga. La proposta es farà aquest diumenge 13 de setembre, a les 12h, coincidint amb la clausura de l'exposició.

Les dues activats són gratuïtes i no és necessària una inscripció prèvia.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00