Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/11/2008

Concentració de caiacs a VNG

El dia 29 tindrà lloc el II Open de Caiac de Mar de Vilanova i la Geltrú i el 30 es realitzarà la travessia Garraf-Vilanova

Les jornades estan organitzades per Nootka Kayac Club i el Caiac Club Baix Llobregat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Rotomod, Rocroi, Federació Catalana de Piragüisme i l'Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú.

El dissabte dia 29, tindrà lloc el II Open de Caiac de Mar de Vilanova i la Geltrú. Amb una distància de 4,8 milles nàutiques té el següent recorregut: sortida de la platja de Ribes Roges des de la base nàutica de Vilanova i anar a desembarcar a la Platja Llarga, sortir i anar a desembarcar a la platja del Club Nàutic de Cubelles on es farà un porteig, embarcar i anar fins a la platja d'Adarró, desembarcar, embarcar i tornar a la platja de Ribes Roges, havent de fer una prova d'habilitat, un esquimotatge abans de desembarcar.

L'activitat també inclou una zona de test de caiacs, lliurament de trofeus i sorteig d'obsequis als participants.

Aquesta és una prova inclosa per la Federació Catalana de Piragüisme en el seu calendari i servirà de test per a organitzar l'any vinent un circuit amb vàries proves que tindrà Vilanova i la Geltrú com punt final.

Posteriorment hi haurà un dinar a la zona de la platja, i a la tarda a la botiga Nootka, situada al carrer Magatzems Nous, 15 baixos esquerra de VNG, es projectarà el DVD 'This is de sea IV' en el qual Justine Curvengen mostra les seves darreres aventures per Queen Charlotte Islands, Noruega, Nova Zelanda, Riu Otawa, Israel i Baixa Califòrnia.

La jornada es tancarà amb un sopar a l'hotel Cesar, que inclourà la projecció 'Caiacs en el Cercle' i Carlos Rodríguez explicarà com al costat de tres piragüistes més de l'equip Rocroi i Pico Azul es van desplaçar fins a Noruega per portar a terme una travessia de 5 setmanes en caiac de mar per l'Àrtic a l'any 2006.

El Carlos Rodríguez a banda de ser un gran esportista en altres àmbits, en el món del piragüisme ha estat 3r. en el campionat d'Espanya de descens, ha realitzat viatges per tota la península i el Marroc. Al 2006 va realitzar la travessia per l'àrtic en kayak de mar i al 2008 ha fet els rius tropicals a Costa Rica. És llicenciat en biologia, estant també doctorat en aquesta matèria, i diplomat en empresarials. Actualment dirigeix una productora de vídeo i col·labora en vàries revistes esportives (Outdoor, Federpesca), havent publicat nombrosos treballs científics a revistes internacionals (Aquatic Biology, Hidrobiologia, Biological Invasion) i llibres científics.

El diumenge 30, es realitzarà la travessia Garraf-Vilanova, amb sortida des de la platja de Garraf. L'organització s'encarregarà del transport dels caiacs fins el punt de sortida i el desplaçament dels participants es farà en vehicles de l'organització i amb tren.

Les activitats esportives tindran la sortida des de les instal·lacions de la Base Nàutica.

Informació i inscripcions

La inscripció és gratuïta per a tots els federats i inclou les activitats d'ambdós dies, transport de caiac a la platja de Garraf, samarreta de la concentració i tiquet pel sorteig.

Als participants no federats se'ls tramitarà la fitxa mensual.

Les inscripcions es realitzaran a través de Nootka Kayak Club (93 8100256/club@nootka-kayak.com) o del club al qual es pertanyi.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 938100256 o enviar e-mail a club@nootka-kayak.com.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00