Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2009

38 projectes concursen a la tercera edició dels Premis E-mprendre

  La tercera edició dels Premis E-mprendre es lliurarà el 24 de novembre La tercera edició dels Premis E-mprendre es lliurarà el 24 de novembre

El dimarts 24 de novembre es farà el lliurament de premis a l'IMET

Un total de 38 projectes s'han presentat a la tercera edició dels Premis E-mprendre a les millors iniciatives empresarials de persones emprenedores de 2009. Principalment els projectes presentats corresponen als àmbits del comerç, serveis i restauració. Pel que fa a la tipologia de les persones participants, un 56% dels projectes han estat presentats per persones d'entre 30 i 45 anys, el 63% dels quals són autònoms. Dels 38 projectes, un 71% els duran a terme en solitari, mentre que un 29% ho faran amb d'altres socis. Pel que fa a la ubicació territorial, un 55% dels projectes estan situats a la nostra ciutat.

Els Premis E-mprendre són una iniciativa impulsada per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de VNG amb l'objectiu de reconèixer l'esforç innovador i emprenedor d'empreses i persones. El lliurament de premis es farà el 24 de novembre, a les 18 h, a la sala d'actes de l'IMET. La dotació econòmica dels premis és de 2.500euros per al primer premi, 2.000 euros per al segon premi i 1.500 euros per al tercer premi. Els Premis E-mprendre s'emmarquen en el projecte Advising del programa de suport a les Accions prioritàries de la Diputació de Barcelona.

El certamen està convocat per l'Institut Municipal d'Educació i Treball, l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt i Baix Penedès, la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf i la Regidoria de Desenvolulpament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de VNG amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Servei d'Ocupació de Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00