Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2012

Diferents grups de l'Acollida Familiar a les Escoles visiten els refugis de Sant Antoni Abat

  L’Acollida Familiar a les Escoles és un projecte conjunt entre l’Ajuntament i les escoles de la ciutat L’Acollida Familiar a les Escoles és un projecte conjunt entre l’Ajuntament i les escoles de la ciutat

Al voltant de 70 persones han participat en aquesta acció

En el marc de l'Acollida Familiar a les Escoles s'han iniciat un seguit de visites guiades a uns dels refugis antiaeris més important de la ciutat, els de Sant Antoni Abat.

Aquesta visita s'ha realitzat, de moment, amb els grups de les escoles Ginesta, Pasifae i Sant Jordi amb un gran èxit i han participat al voltant de 70 persones .

Aquesta activitat s'emmarca en l'àmbit de coneixement de l'entorn i té com a objectiu mostrar un espai important en la història recent de la ciutat que pel seu dificultós accés ens és desconegut a la majoria.

L'Acollida Familiar a les Escoles és un projecte conjunt entre l'Ajuntament i les escoles que s'adreça a les famílies amb l'objectiu d'afavorir la relació entre aquestes i amb l'escola, i la seva participació en la dinàmica escolar i el coneixement de la ciutat,els seus serveis i recursos.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00