Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/12/2009

Jose Montilla i Josep-Lluís Carod-Rovira, a la cloenda de l'Any Macià a VNG

Roda de premsa del govern municipal Roda de premsa del govern municipal

En la roda de premsa del govern municipal sobre el Ple, l'alcalde de la ciutat ressalta l'adjudicació del servei de brossa a l'empresa Sufi, SA, i també l'aprovació definitiva de les ordenances fiscals per al 2010

L'alcalde de la ciutat, juntament amb la primera tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez, i el segon tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro, ha aprofitat la roda de premsa d'aquest matí per donar alguns detalls dels preparatius de la cloenda de l'Any Macià 1859-2009, que tindrà lloc el 24 de desembre. L'acte comptarà amb el president de la Generalitat de Catalunya, Jose Montilla, i amb el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira. La cloenda de la commemoració dels 150 anys del naixement de Francesc Macià se celebrarà a les 12 del migdia al Teatre Principal.

Nova contractació de la brossa

Pel que fa a la valoració del Ple celebrat ahir, l'alcalde l'ha qualificat de "força important". En aquest sentit, ha remarcat l'adjudicació de la gestió integrada del servei de neteja viària i recollida de residus a l'empresa Sufi, SA, ja que "significarà una millora del servei i una renovació de tot el material urbà". El Ple d'ahir va aprovar definitivament aquesta contractació, després de desestimar la major part d'un recurs presentat per FCC, SA, contra l'acord d'adjudicació provisional pres el 2 de novembre passat. D'altra banda, es van aprovar definitivament les ordenances fiscals per al 2010, mantenint la voluntat de l'equip de govern manifestada en la sessió plenària del 5 d'octubre, de no augmentar els tributs ni preus públics municipals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00