Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2011

El 18 de juny se celebra el cinquè Mercat d'Intercanvi de Llibres, a la biblioteca Cardona

   El Mercat d'intercanvi de llibres arriba a la cinquena edició   El Mercat d'intercanvi de llibres arriba a la cinquena edició

La fira d'intercanvi de punts de llibre, concursos, exposicions, xerrades virtuals i hores del conte, concentren part de la programació de les biblioteques vilanovines per als propers dos mesos

Les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú ja tenen a punt la nova programació d'activitats per als mesos de maig i juny.

El dissabte 7 de maig comencen les propostes a la biblioteca Joan Oliva amb l'Hora del conte La vaca i la lluna, a càrrec de Sandra Rossi, i el dissabte 21 de maig, la biblioteca Armand Cardona acollirà l'Hora del conte Poppy and Mr. Holidays in Barcelona a càrrec de David Castellarnau, autor del conte i de Sílvia Gàmiz, il·lustradora.

Per altra banda, del 23 de maig al 23 de juny la sala infantil de la biblioteca Armand Cardona acollirà l'exposició del 2n Concurs Infantil de punts de llibre, enguany dedicat al personatge de la princesa.

Pesca i vida a la costa catalana a la primera meitat del segle XX, serà l'exposició que es podrà visitar a la Joan Oliva, del 12 al 30 de maig i Amors diversos estarà a l'Armand Cardona del 25 de maig al 9 de juny.

Els actes literaris del maig tindran lloc a la biblioteca Armand Cardona. Així, el 19 de maig, a les 19.30, hi haurà la presentació del llibre De pell d'oliva, d'Anna Ruiz, que estarà presentat per Albert Soler, i dissabte 28, a les 17.30h. hi haurà una trobada amb l'escriptora Maria Barbal que parlarà de la seva obra. 

Maria Barbal
El mes de juny començarà a la Joan Oliva amb l'exposició Entre nosaltres. Es tracta d'una mostra de retrats, a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny. Del 6 a l'11 de juny tindrà lloc una xerrada virtual sobre temes de salut, i a partir del 10 de juny es donarà a conèixer els noms dels tres guanyadors del concurs de relat curt NegrOliva, convocat per aquesta biblioteca. Per finalitzar, destacar també l'exposició La vida rural de Catalunya, que es podrà visitar del 21 de juny al 9 de juliol. 

Exposició : La vida rural a Catalunya
A l'Armand Cardona, el divendres 10 de juny tindrà lloc la conferència Tots els noms. Víctimes de la Guerra Civil al Penedès, a càrrec de Ramon Arnabat i Albert Tubau. L'hora del conte anirà a càrrec de l'autora Montse Balada que explicarà el dissabte 18 de juny Qui diu la veritat? La versió de la princesa.

També dissabte 18 de juny, la biblioteca Armand Cardona acollirà durant tot el matí la IX Fira d'Intercanvi de punts de llibre organitzada per l'Associació Punt i seguit, així com el MIL5, el Cinquè Mercat d'Intercanvi de Llibres, que té l'objectiu de fomentar la reutilització i l'intercanvi com un concepte i una pràctica senzilla, promotora de la sostenibilitat. 

Fira Punts de llibre

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00