Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/03/2016

Autors locals i retrats a la biblioteca Joan Oliva

Un dels retrats que es podrà veure a la Joan Oliva Un dels retrats que es podrà veure a la Joan Oliva

La imatge i la paraula prenen el protagonisme en forma d'exposicions

Per donar inici a la primavera, la biblioteca Joan Oliva i Milà ha preparat dues exposicions sobre autors locals a través de la representació de cadascun d'ells per mitjà de la imatge i la paraula.
En la primera, “Retrats de novetats”, es podrà gaudir dels autors de la ciutat amb la seva respectiva novetat editorial, amb noms tan coneguts com Adam Kovacsics, Albert Jorquera, Eva Collado, Francesc Marc Àlvaro, Francesc Murgades, Joan Gómez Urgellés, Juan Carlos Borrego, Marga Serra, Mercè Foradada, Pau Escribano, Teresa Costa-Gramunt o Xavier Vernetta. Aquesta mostra fotogràfica es podrà visitar des del 23 de març fins al 26 d'abril.

Però també és molt recomanable poder gaudir de les lletres. I per això la Joan Oliva ofereix també la mostra “Retrats de paraula” on, a través de la fotografia, es retrata la figura d'escriptors, periodistes o il·lustradors que tenen com a denominador comú el llibre com a mitjà d'expressió en algun moment de la seva vida. Alguns dels retrats que es podran veure són d'Arcadi Oliveras, Emili Teixidor, Empar Moliner, Ferran Adrià, Isabel-Clara Simó, Jordi Sierra i Fabra, Màrius Gironell, Quim Monzó, Rafel Nadal, Víctor Amela o Xavier Bosch. En aquest cas, l'exposició es podrà visitar del 27 d'abril fins al 18 de maig.

Tallers a la Cardona
La primavera també arriba a la biblioteca Armand Cardona Torrandell amb dos tallers, un per infants i un altre per adults. El primer taller és per a nens i nenes, i es farà dimecres 23 de març a les 12 h. Estarà dedicat a la llegenda de Sant Jordi a partir d'unes vinyetes de còmic molt especials. Els autors del conte, Montse Ginesta i Javier Orenes, proposen als joves participants construir una història gràfica de mida gegant que se sortejarà entre tots els participants.
En el taller d'adults, dissabte 23 d'abril a les 12 h, es proposa fer una rosa de ganxet a càrrec de Carolina García. Els participants hauran de donar forma a un fil per fer una rosa per aquest Sant Jordi.
Més informació d'aquestes activitats de les Biblioteques VNG aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00