Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/04/2011

Tot a punt a Neàpolis per a la primera edició del GenMob

Vilanova i la Geltrú acull el primer congrés català sobre telèfons mòbils intel·ligents Vilanova i la Geltrú acull el primer congrés català sobre telèfons mòbils intel·ligents

El primer congrés català dedicat als Smartphones, telèfons intel·ligents, presentarà iniciatives d'empreses com Microsoft, TV3 i El País.

Neàpolis ja està a punt per acollir el dimecres 4 de maig la primera edició del Congrés Català dedicat als Smartphones (telèfons amb tecnologia intel·ligent). El GenMob-Smarthphone Day es realitzarà durant tota la jornada, de les 9 a les 20h, i comptarà amb empreses punteres com Microsoft, Televisió de Catalunya i el diari El País, que participaran en els diferents networkings (trobades entre empreses i treballadors) i showcases (presentacions de productes i serveis) que s'hi celebraran.

Entre les iniciatives que hi haurà destaca la presentació de la nova plataforma Windows Phone 7 a càrrec de l'empresa Microsoft. També hi prendran part els responsables en noves tecnologies de les empreses comunicatives TV3 i El Pais. Així mateix, el GenMob-Smartphone Day també servirà per presentar els integrants del G-15, primera associació catalana amb seu a Vilanova i la Geltrú, centrada en els smartphones. L'associació la conformen una quinzena d'empreses que tenen per objectiu potenciar l'ús d'aquest tipus de tecnologia mòbil i alhora engegar projectes comuns que no serien viables si es volguessin impulsar de forma individual.

El GenMob-Smartphone Day està organitzat pel campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a VNG i per l'Espai de la Tecnologia i les Idees. Neàpolis.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00