Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2012

Reorganització del transport públic fins als polígons

Es reorganitza l'horari del transport públic als polígons industrials          Es reorganitza l'horari del transport públic als polígons industrials

S'ha acordat amb les empreses instal·lades als polígons industrials optimitzar el servei sense deixar d'atendre les necessitats dels treballadors d'aquest sector.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i les empreses instal·lades als polígon Masia en Frederic, Marquès i Masia en Notari, (Mahle, Prysmian i Venca), han acordat una solució en relació al servei de transport públic fins a aquest polígon. L'acord s'ajusta a les necessitats reals dels treballadors i entrarà en funcionament a partir del dilluns 12 de març.

La solució consensuada entre l'Ajuntament de VNG i les empreses beneficiàries d'aquest servei contempla que fins a les 10.20 h del matí i de les 21 h fins a la finalització del servei, el servei als polígons es manté com es fa actualment amb autobusos de la línia L1 i L2. A més, s'afegeix una expedició a les 17.30h que arriba als polígons que no existeix actualment. El canvi més substancial es produeix al migdia, en què hi haurà un bus exprés específic per al torn de les 14 h. Aquest bus, no consta en els horaris estàndard de la línia de l'autobús urbà ja que és un servei exclusiu per als polígons.

Els horaris de pas són:

Zamenhoff - Torre Enveja.. 13.15
Jardí - Coroleu............13.20
Samà - mercat..............13.23
Estació....................13.30
Unió - Pl. Pou.............13.33
Calç ......................13.45

L'horari de tornada és a les 14.15 h des de l'empresa Mahle i uns minuts abans des de Prysmian.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00