Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/10/2013

La 6a Mostra d'Entitats de Cooperació i Solidaritat segueix donant la cara contra la pobresa

Mostra d'Entitats de Cooperació i Solidaritat 2012         Mostra d'Entitats de Cooperació i Solidaritat 2012

Se celebrarà aquest dissabte 19 d'octubre a la plaça de la Vila i comptarà amb la participació de més de vint entitats

La plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú acollirà aquest dissabte, 19 d'octubre, la sisena edició de la Mostra d'Entitats de Cooperació que, com l'any passat, també inclourà les entitats que integren la Mesa d'Entitats Socials.

La Mostra d'Entitats de Cooperació i Solidaritat va iniciar l'any passat la campanya "Jo dono la cara contra la pobresa". Aleshores es va demanar l'adhesió de particulars i entitats a un manifest en defensa del dret fonamental a viure amb dignitat arreu del planeta. Enguany es dóna continuïtat a aquesta campanya amb un nou lema, "Seguim donant la cara contra la pobresa", amb l'objectiu de sensibilitzar la població i aconseguir noves adhesions al manifest. Aquesta campanya serà on-line i estarà activa aquesta setmana per recollir les possibles adhesions. Per tal de reforçar el compromís es demana d'acompanyar la signatura d'adhesió, amb una fotografia. El dia de la Mostra també es recolliran signatures. 
Seguim donant la cara
La jornada de dissabte començarà a les 11 del matí amb l'obertura de les parades de les Entitats de Cooperació i de la Mesa d'Entitats Socials, que restaran obertes durant tot el dia per tal de presentar-se als visitants i donar a conèixer els seus projectes.

Per tal de dinamitzar l'espai, al llarg del dia s'han organitzat diferents activitats, gràcies a la col•laboració de diverses escoles de ball de la ciutat i altres grups musicals. Així, a dos quarts d'una es prevista l'actuació del grup de música Duodeno, que participarà de l'acte gràcies a l'Ong Associació de Metges Peruans de Barcelona. A dos quarts de dues del migdia l'Estudi de Dansa Rosa Mari González i Carme Gatell oferirà als assistents una actuació de diferents estils de dansa. A les sis de la tarda actuarà l'Escola de Ball Teresa Carulla i mitja hora més tard ho faran els alumnes de Flow Center, Estudi d'Arts Escèniques. (consulta les activitats)

Com ja ve sent habitual, a les set de la tarda es farà la lectura del manifest "Seguim donant la cara contra la pobresa". Aquest emfatitza la universalitat de la pobresa i la necessitat d'actuar davant la manca de respecte dels drets que generen les desigualtats. En aquesta ocasió, i en representació de totes les entitats participants, llegiran el manifest Marc Calvet de Cooperavida i Tere Valero de Fundació Salut i Societat Sense Fronteres.
 
La 6a edició de la Mostra d'Entitats de Cooperació i Solidaritat finalitzarà amb l'actuació del tablista paquistaní Sajid Alí, acompanyat d'una fusió de ritmes i de dansa Kathak i Flamenc. Aquest espectacle va formar part de la Mostra 2013 de Joves Talents del Festival Àsia, organitzada per la Casa d'Àsia i la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00