Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/03/2015

Neus Lloveras reitera l'aposta de VNG per la telefonia mòbil des del MWC

 Neus Lloveras i Ariadna Llorens amb la representant de l'agència pública d'Innovació de Namur, Bèlgica            Neus Lloveras i Ariadna Llorens amb la representant de l'agència pública d'Innovació de Namur, Bèlgica

L'alcaldessa i la regidora de Societat de la Informació s'han reunit amb empreses i entitats públiques europees que corroboren les línies estratègiques en l'àmbit TIC que desenvolupa la ciutat a través de Neàpolis

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora de Societat de la Informació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens han estat a l'estand de Neàpolis al pavelló català del Mobile World Congress amb l'objectiu de fer visible l'aposta de la ciutat i especialment de l'Ajuntament de VNG per les tecnologies de la informació i la comunicació en l'àmbit de la telefonia mòbil. L'alcaldessa de la ciutat que ha contactat amb representants d'empreses i organitzacions públiques de Bèlgica i Àustria, a banda de visitar l'estand de Barcelona World Capital, ha destacat "l'oportunitat de ser al MWC per quart any consecutiu" i el fet que "has de ser en aquest esdeveniment si vol posicionar-te en el sector TIC i del coneixement". Neus Lloveras ha afirmat que "cal ser al lloc de referència en temes TIC i en l'àmbit del desenvolupament que representa la indústria del coneixement, per a nosaltres com a ciutat, és estratègic". 

mwc2


L'alcaldessa Lloveras i la regidora Llorens s'han reunit durant la tercera jornada de treball del congrés mundial de la telefonia mòbil amb Gerald Zanki de l'empresa Bitmovin, que es dedica a fer televisió en 'streaming' i amb Sophie Shmitz, responsable d'una agència pública d'innovació de la província de Namur a Bèlgica. La regidora de Societat de la Informació ha evidenciat el fet que "conèixer organismes homòlegs a Neàpolis d'altres indrets d'Europa i contrastar les seves línies estratègiques de funcionament corrobora que a Vilanova i la Geltrú estem en la línia d'Europa". Per a la regidora Llorens "veure que se segueix la mateixa dinàmica de futur i que hi ha una estratègia compartida ens encoratja a seguir treballant en aquesta direcció". Entre els àmbits que Nèapolis contempla com a línies estratègiques de treball hi ha la tecnologia d'impressió en 3D; tecnologia agroalimentària; multimèdia i videojocs i l'àmbit de la salut i les dependències.

Per a Neàpolis el MWC 2015 està comportant una mitjana d'unes quinze reunions diàries i fa possible la introducció de l'Agència Pública de la Innovació de l'Ajuntament de VNG en aquest sector, d'una manera global. Per a Ariadna Llorens, "es fa difícil trobar una finestra millor per explicar la ciutat i la seva estratègia quant al talent i el coneixement TIC, que no sigui aquest congrés".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00