Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/01/2011

Reconeixement a les empreses participants als projectes Timol i Matí

Els participants als projectes de l'IMET i els representants de les empreses    Els participants als projectes de l'IMET i els representants de les empreses

Un total de 10 empreses de la comarca van inserir a les seves plantilles, durant l'any 2010, persones amb discapacitat intel·lectual i amb problemes de salut mental

La Sala d'Actes de l'Institu Municipal d'Educació i Treball va ser l'escenari del reconeixement a les 10 empreses inclusives que, durant l'any 2010, van col·laborar amb l'IMET inserint a les seves plantilles participants dels projectes Timol, que s'adreça a persones amb discapacitat intel·lectual, i Matí, destinat a persones amb problemes de salut mental.

Algunes de les persones participants als projectes van realitzar una presentació sobre el camí que segueixen quan hi entren, com la formació i la orientació que reben, i el procés que han de realitzar per adaptar-se al lloc de treball. Totes elles van agrair a les empreses que les han contractat la confiança dipositada en les seves possibilitats i l'oportunitat que els han ofert per accedir al món laboral.
 
L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, la regidora d'Educació i Treball, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, Míriam Espinàs, i del president de l'ADEG, Xavier Cardona, que van ser els encarregats de lliurar unes plaques commemoratives a les empreses participants.

Elena va agrair a l'ADEG i a tots els ajuntaments de la comarca el compromís mantingut des de l'inici dels projectes amb discapacitat i l'aposta perquè aquests es convertissin en una realitat al Garraf. En aquest sentit, l'alcalde de la ciutat també va reconèixer al personal tècnic de l'IMET, que amb el seu treball diari i continu fa possible el suport a les persones amb discapacitat que entren en aquests projectes, i a les empreses que creuen en les seves capacitats i competències.

Finalment, Xavier Cardona, president de l'ADEG, va agrair també a les empreses el pas donat per facilitar la incorporació d'aquestes persones a l'empresa ordinària i va encoratjar a continuar pel mateix camí.

Les empreses participants als projectes TIMOL i MATI han estat Hiper Simply, 'Valoriza, Serveis Medioambientals', La Fundació Privada Unió d'Esport Base de Vilanova i la Geltrú i CESPA, de Vilanova i la Geltrú; la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, Caprabo, Decathlon i Vivarte Moda, de Sant Pere de Ribes; i la Guarderia A Quatre Grapes i l' Hotel Dolce, de Sitges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00