Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2015

Cloenda dels projectes 'Compartim' i 'Dona, Identitat i Diversitat'

Foto de grup de les participants dels projectes 'Compartim' i 'Dona, Identitat i Diversitat'   Foto de grup de les participants dels projectes 'Compartim' i 'Dona, Identitat i Diversitat'

Durant la trobada que clou l'activitat del curs, s'ha dut a terme una visita al museu Víctor Balaguer i s'ha fet lliurament de recordatoris a les participants

Els jardins i el museu Víctor Balaguer han estat l'escenari de la cloenda dels projectes 'Compartim' i 'Dona, Identitat, Diversitat' (DID) que s'han realitzat durant el curs 2014-2015 amb la implicació de les ampes i les escoles Arjau, Canigó, Ginesta, Pasífae i Sant Jordi, amb l'acompanyament de la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Una cinquantena de participants dels projectes 'Compartim' i 'DID' s'han trobat durant el matí per celebrar aquest final de curs que evidencia els punts d'unió i trobada que s'estableixen entre totes les persones que conformen aquests espais de relació intercultural. Pel que fa al projecte Compartim té per objectiu facilitar la interrelació de les famílies de diversos orígens dins l'escola i amb la ciutat. Quant al projecte DID, l'objectiu és cultivar l'intercanvi d'experiències i el creixement personal entre dones de diferent procedència i edat de la capital del Garraf.

La trobada s'ha iniciat amb una visita guiada al Museu Víctor Balaguer i ha continuat amb el lliurament de records a totes les participants al jardí. La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens, ha destacat en la seva intervenció "el paper cohesionador de l'escola i de la comunitat educativa de la ciutat que fa possible crear espais de trobada i relació entre tota la ciutadania".

Ambdós projectes organitzen activitats durant el curs com tallers de cuina, caminades i visites culturals o xerrades. En el marc del projecte DID també s'engalana la plaça de la Vila per commemorar el Dia Internacional de les Dones, el 8 de març.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00