Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2009

Tercera edició del projecte 'Face2Face'

Converses entre empresaris i estudiants. Face2Face 2008 Converses entre empresaris i estudiants. Face2Face 2008

Un any més es facilita un espai de contacte entre empreses del territori i universitaris preparats per accedir al món laboral

Empresaris i estudiants es trobaran per tractar sobre possibles sortides professionals els dies 5 i 6 de maig, en el marc del projecte Face2Face. Es tracta de la tercera edició d'aquesta iniciativa, que pretén donar resposta a les necessitats que tenen les empreses d'aconseguir determinats perfils. Les trobades tindran lloc al vestíbul de l'Escola Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.

Amb la idea d'apropar les empreses del territori als llicenciats i nous titulats, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament Local, i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria organitzen per tercer any aquesta iniciativa. La idea és que en el futur aquests professionals puguin desenvolupar la seva tasca a la comarca, retenint per tant el talent format a la ciutat.

D'altra banda, Face2Face vol ser un assaig de les entrevistes de feina que aquest estudiants hauran d'encarar quan vulguin incorporar-se al món laboral. Així mateix, tenen l'oportunitat de conèixer les sortides professionals que tenen a l'abast. Mitjançant aquestes trobades, tant les empreses com els professionals disposen d'un espai per al diàleg que pot facilitar el contacte que necessiten uns i altres. Es preveu que hi participin una quinzena d'empreses (s'hi han implicat, per exemple, associacions com l'ADEG i la Cambra de Comerç) i una xifra d'estudiants similar a l'edició passada, que en van ser més de 80.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00