Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/05/2011

Al voltant de 800 persones visiten el Museu Romàntic Can Papiol aquest cap de setmana

   La sala de ball és un dels espais més representatius de la casa        La sala de ball és un dels espais més representatius de la casa

El públic ha pogut veure la planta noble del Museu, a través d'un seguit de visites guiades i gratuïtes

Les responsables del Museu Romàntic Can Papiol han qualificat d'èxit la jornada de visites guiades i gratuïtes, celebrada aquest cap de setmana, gràcies a la qual al voltant de 800 persones ha pogut veure les estances de la planta noble del museu vilanoví, després de les obres de reforma que l'han mantingut tancat al públic els darrers anys.

El Museu Romàntic Can Papiol evoca la vida quotidiana d'una família benestant del segle XIX, a través de l'ambient de les diferents estances, el mobiliari i els objectes decoratius de l'època. La visita al Museu permet fer un viatge en el temps per la residència d'una de les famílies més influents i importants de la vila i de tot el seu entorn: l'església, la noblesa, el servei i la pagesia.

Fins que la reobertura del Museu no sigui completa, durant el mes de juny, el públic podrà visitar la planta noble, que és la planta residencial pròpiament dels senyors, en la qual es situen les principals estances de la casa. Està formada per les habitacions més íntimes i destinades a l'ús de la família (dormitoris, alcoves...) i la zona pública que acollia els diferents actes i reunions socials: els salons de ball i de música.
MenjadorDescarrega't la foto
L'itinerari per on transcorre la visita és de caràcter circular i inclou la biblioteca, el rebedor, la sala d'espera, el despatx, la sala i alcova Imperi, la sala de música, el saló de ball, la sala de billar, la sala i l'alcova del General Suchet, la sala i l'alcova dels malalts, la capella, la galeria, el menjador i la saleta íntima.
Sala de billar Descarrega't la foto
Tot i que en alguns moments del diumenge es van formar cues a l'entrada del Museu, l'activitat va transcorre amb total normalitat i tothom qui ho va voler va poder visitar l'espai.

A partir del 13 de maig la planta noble del Museu es podrà visitar els divendres i dissabtes, de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores. El preu de l'entrada general és de 3 euros. Hi ha una entrada reduïda d'1,5 euros, per a infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, jubilats, pensionistes, aturats i famílies nombroses. Els menors de 4 anys tenen l'accés gratuït. 

Descarrega't la foto de portada 


Visita l'ÀLBUM DE FOTOS

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00