Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/05/2008

Trobada d'Investigadors de la salut ocupacional, ambient i societat, a VNG

En el marc de la 3a Setmana de la Prevenció que s'està celebrant a VNG

Avui comença la VIII Trobada de Prevenció i Salut Laboral, que se celebrarà a VNG fins al 30 de maig dintre de les activitats de la 3a Setmana de la Prevenció, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de VNG; el Gremi de Constructors del Garraf; la Fundación Laboral de la Construcción Catalunya i els sindicats CCOO i UGT. 

Un important nombre d'investigadors de deu països iberoamericans, membres de la Xarxa Iberoamericana de Riscos Psicosocials RIPSOL del Programa CYTED (Ciència i Tecnologia pel Desenvolupament) i de l'Institut Iberoamericà d'Investigació en Salut Ocupacional, Ambient i Societat, es donen cita, un any més sota la direcció de la doctora Mª Àngels Carrión, a la VIII Trobada de Prevenció i Salut Laboral, on compartiran experiències amb els professionals del país.

L'activitat compta amb ple suport del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials, CETIVG. La trobada té lloc d'avui al 30 de maig a la seu de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria, UPC, de Vilanova i la Geltrú i dona l'oportunitat de gaudir dels últims treballs sobre prevenció de riscos laborals i la promoció de la salut en diferents sectors: sanitari, industrial i construcció, entre d'altres.

A banda, els participants de la VIII Trobada de Prevenció i Salut Laboral tindran l'oportunitat de visitar l'empresa Prysmian de Vilanova i la Geltrú, on el responsable de Direcció Industrial i Responsable de Seguretat, Manel Lluís Casals i Jové, oferirà una exposició sobre els treballs realitzats en l'àrea de la Prevenció de Riscos Laborals.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00