Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/11/2014

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú amb més públic que mai

La Fira va estar inaugurada per Jordi Vilajoana, secretari general de Presidència

La Fira de Novembre 2014 de Vilanova i la Geltrú ja ha sobrepassat el seu equador amb una gran afluència de públic al llarg d'ahir divendres, com avui dissabte al matí. La Fira es va inaugurar ahir al migdia, a la rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià, amb la presència de Jordi Vilajoana, secretari general de Presidència de la Generalitat de Catalunya; de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; i del regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras. Diferents regidors i alcaldes de la comarca no es van voler perdre l'acte inaugural que va ser precedit d'una extensa visita pel recinte firal que enguany ocupa 65.000 m2.

La Fira però es va iniciar dijous al vespre a la biblioteca Víctor Balaguer, amb la celebració del Pòrtic de la Fira, organitzat per l'ADEG. El convidat a fer la conferència pòrtic va ser Anton Costas, president del Cercle d'Economia, que va parlar sobre "Context Econòmic, Societat i Empresa". L'acte va estar presidit també per Neus Lloveras i Gerard Figueras, a més del president de l'ADEG, Jordi Sole i Tuyà. La conferència va aconseguir reunir prop d'un centenar de convidats.

La Fira de Novembre presenta enguany, nombroses novetats i propostes que podeu consultar al programa d'actes. Entre d'elles destaca la nova ubicació de la Zona Gastronòmica a la plaça de la Vila compratint espai amb Viu Comerç; o el major nombre d'expositors del món de la promoció i els serveis a la rambla de la Pau, l'alimentació al parc de Baix-a-mar, les activitats nàutiques, o l'automoció a la rambla Principal, a més d'un bon nombre d'ofertes culturals

Podeu consultar més informació al web de la Fira, a Facebook o a Twitter

També podeu veure un ampli recull fotografic de la Fira de Novembre 2014 i de la seva inauguració ahir divendres
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00