Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/07/2007

L'alcalde de VNG visita els espais enjardinats dels blocs del Molí de Vent

 Joan Ignasi Elena i Juan Luis Ruiz conversen amb un grup de veïns    Joan Ignasi Elena i Juan Luis Ruiz conversen amb un grup de veïns

La superfície sobre la qual s'ha actuat és d'uns 10.000 metres quadrats

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, acompanyat de diversos regidors de l'equip de govern va visitar dijous els espais enjardinats entre blocs del barri del Molí de Vent, que suposa la recuperació i millora d'uns espais que, a partir d'ara, serviran com a punt de trobada i de gaudi a l'aire lliure per a la ciutadania. 

L'actuació ha consistit en l'esponjament dels elements vegetals existents i la reordenació dels parterres, aportant noves espècies. També s'ha fet una intervenció en els paviments, on s'ha dut a terme l'ampliació dels passos de vianants. D'altra banda, també s'ha instal·lat un sistema de reg automatitzat a tota la zona per aconseguir una millora en l'estalvi d'aigua, i que també té per objectiu garantir l'arrelament i el futur creixement de les plantes. 

Els treballs en aquests espais del Molí de Vent també han suposat la millora en el mobiliari urbà, amb el canvi, la renovació i la incorporació de bancs, jocs infantils, fanals i papereres. S'han posat fins a sis nous bancs a suggeriment dels veïns que, al llarg del procés, han estat proposant possibles millores. També s'ha dut a terme la creació de tres nous embornals i la instal·lació d'una tanca de fusta al carrer del Molí de Vent. Pel que fa als jocs infantils, s'han col·locat terres de seguretat sota els gronxadors.

Aprofitant els treballs que es realitzaven en aquesta zona, s'han dut a terme altres intervencions al parc del Molí de Vent (situat al davant mateix), atenent els suggeriments dels veïns. Així doncs, s'ha adaptat l'accés al parc per a minusvàlids, s'ha instal·lat un armari per al grup de petanca, s'han fet uns bordons per a la retenció de la terra, que en ocasions envaïa la vorera, i s'ha eliminat el brocal d'un pou. La superfície total sobre la que s'ha actuat en els espais enjardinats entre blocs del Molí de Vent és d'uns 10.000 metres quadrats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00