Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/02/2012

Canvi en la gerència de l'IMET

 L'alcaldessa, Neus Lloveras i la regidora, Ariadna Llorens, han explicat els canvis a l'IMET          L'alcaldessa, Neus Lloveras i la regidora, Ariadna Llorens, han explicat els canvis a l'IMET

Salvador Baig cessa com a directiu de l'Institut Municipal d'Educació i Treball i Mercè Duran ocuparà aquest càrrec.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i la primera tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens han comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per explicar que ahir al matí es va fer efectiu el canvi en la gerència de l'Institut Municipal d'Eduació i Treball, IMET. Segons ha anunciat Neus Lloveras "el Govern Municipal ha rellevat Salvador Baig com a gerent de l'Institut Municipal d'Educació, i ha nomenat Mercè Duran per a que ocupi aquest càrrec".

L'alcaldessa de VNG ha explicat que l'IMET ha de dur a terme polítiques estratègiques i efectives que ajudin la ciutat a sortir d'aquesta situació de crisi. En aquest sentit, Neus Lloveras ha dit que "el canvi a l'IMET respon a la voluntat d'afrontar aquests reptes de la millor manera". Per la seva banda la regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, ha manifestat que "la principal causa que ha motiva aquest relleu ha estat la falta de confiança, la falta de transparència i de diligència que el govern ha copsat en algunes de les actuacions que calia fer a l'IMET". També, ha assenyalat la regidora Llorens, "es fa necessari alinear les estratègies del Govern municipal amb el que fan tots els Organismes Autònoms municipals". Ariadna Llorens ha posat sobre la taula com a elements determinants alhora de prendre aquesta decisió "la tendència a l'immobilisme, la negativa al canvi i a trobar noves formules per redreçar les polítiques econòmiques de la institut". Davant aquesta situació, ha continuat la regidora d'Eduació i Ocupació, "era vital revisar, repensar i reformular la institució". 

Sobre la nova gerent de l'IMET, Mercè Duran, Neus Lloveras ha dit que és una persona "amb una llarga experiència al món educatiu". També, ha afegit l'alcaldessa, "hem optat per ella i estem convençuts que ben aviat veurem resultats". Ariadna Llorens també ha dit que "hem cregut oportú promocionar una persona del mateix Ajuntament i hem buscat dins l'organització la persona que pogués liderar aquesta nova etapa a l'IMET". 

Finalment, la regidora d'Educació i Ocupació ha posat de manifest que "en el relleu hi ha hagut també la petició dels dos sindicats del Comitè d'Empresa, UGT i CCOO demanant el cessament del gerent". Sobre la negociació del conveni col·lectiu Ariadna Llorens ha demanat un esforç econòmic al conjunt de treballadors, que calia exemplificar amb l'equip directiu, atès l'elevat dèficit que arrossega aquest organisme. 

Sobre el futur laboral de l'anterior gerent de l'IMET, segons ha explicat la regidora Ariadna Llorens, "Salvador Baig recupera la situació contractual prèvia al nomenament com a gerent del centre".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00