Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/10/2012

Visita al TEGAR de la directora general de l'ICASS

 Carmela Fortuny parlant amb els usuaris del centre ocupacional durant la seva visita a VNG      Carmela Fortuny parlant amb els usuaris del centre ocupacional durant la seva visita a VNG

A la trobada hi va assistir també la regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens.

La directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials de la Generalitat (ICASS), Carmela Fortuny i la Sotsdirectora general de Gestió de Recursos, Carme Milián van ser recentment a Vilanova i la Geltrú per visitar el Centre Ocupacional Sant Miquel i els tallers del TEGAR.

A la visita també hi va ser present la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens amb qui es van reunir un cop finalitzat el recorregut per les instal·lacions i la visita al centre ocupacional. La trobada va tenir com a eixos principals el vist-i-plau de la Generalitat per poder autoritzar l'entrada de noves persones usuàries al Centre Ocupacional Sant Miquel, així com també l'autorització per ampliar en una plaça més la llar-residència Magí Aranda.

Segons ha explicat la regidora Ariadna Llorens "la visita ha estat molt satisfactòria perquè hem pogut explicar el nostre projecte de centre i d'atenció a les persones amb discapacitat psíquica". Així mateix, ha explicat la regidora Llorens, la directora general de l'ICASS, Carmela Fortuny ha pogut conèixer de primera mà la realitat de la nostra ciutat i comarca i "ens ha felicitat per la bona gestió, qualificant el nostre centre com un referent a nivell de país".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00