Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/11/2014

Visita inaugural a les noves instal·lacions d’Inkemia a Vilanova i la Geltrú

L'empresa ha absorbit els laboratoris vilanovins ASLAB

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; i la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, han fet aquest matí la visita inaugural de les noves instal·lacions d'Inkemia. Aquesta nova empresa ha absorbit els laboratoris vilanovins ASLAB. ASLAB han estat uns laboratoris dedicats als sector agroalimentari, creats a Vilanova i la Geltrú per Àlex Duran i Bernat Cava el 2007. Fins el 2014, ASLAB ha crescut, recollit reconeixements, acreditacions i certificacions per a realitzar les seves tasques, passant de dos a sis treballadors. El juliol de 2014 ASLAB va arribar a un acord d'absorció per part d'Inkemia IUCT, i passar a formar part d'aquest grup tecnològic amb la finalitat d'ampliar el ventall d'activitats en el camp de la farmacèutica, la cosmètica, o els complements alimentaris, entre d'altres, i continuar creixent amb l'àrea ja consolidada a Vilanova i la Geltrú de l'alimentació. L'absorció ha suposat per a ASLAB noves eines per a créixer, noves instal·lacions, i incorporació de més personal

Neus Lloveras ha volgut celebrar la implantació d'Inkemia a Vilanova i la Geltrú aprofitant el projecte que van impulsar dos emprenedors vilanovins fa set anys. "Això respon al concepte d'unir coneixement per potenciar el desenvolupament d'una empresa, un fet molt destacable tenint en compte que malauradament això no passa sovint. A Vilanova i la Geltrú tenim la UPC, tenim gent molt preparada, tenim coneixement, però el moment complicat que passa la nostra indústria fa que se'ns en vagi el talent". En aquest sentit l'alcaldessa ha afirmat que la ciutat aposta per les empreses del sector tecnològic, de recerca i amb valor afegit.

Josep Maria Castells, president del Consell d'Administració d'Inkemia, ha expressat la seva satisfacció perquè "la instal·lació a Vilanova i la Geltrú suposa la possibilitat d'encarar nous reptes i noves solucions per a la salut de les persones des de l'òptica del coneixement." Àlex Duran, un dels creadors d'ASLAB, ha explicat l'evolució de l'empresa dedicada a l'anàlisi d'aliments i que "a finals de l'any passat ens va arribar el projecte d'Inkemia i el varem trobar molt atractiu perquè ens permetia créixer".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00