Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2011

Mostra de projectes emprenedors a la plaça de la Vila

El projecte vol promoure valors d'emprenedoria entre l'alumnat de primària   El projecte vol promoure valors d'emprenedoria entre l'alumnat de primària

Les cinc escoles que han participat al projecte 'Cultura Emprenedora a l'Escola' faran un mercat amb els productes que han creat

La plaça de la Vila acollirà aquest divendres un mercat d'emprenedoria. De les 9.30 a 14h i de 15.30 a 17h, l'alumnat de les escoles Sant Jordi, Ginesta, Pasífae, Arjau i Llebetx presentaran els productes que han elaborat dins el projecte de Cultura Emprenedora que desenvolupa l'Ajuntament de VNG a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET).

Durant tot el curs els nens i nenes de primària d'aquestes escoles ha participat en el projecte d'emprenedoria amb l'objectiu de desenvolupar les capacitats i habilitats personals i professionals de foment de l'emprenedoria. Per dur a terme aquest projecte es treballa a través de les matèries curriculars amb suport didàctic i pedagògic dels professionals de l'IMET i dels agents econòmics i empresarials del territori.

Aquest és el segon curs que des de l'IMET s'impulsa en cinc escoles de VNG el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola que ha servit, entre d'altres, per posar en contacte el món educatiu i el món empresarial. És un projecte que compta amb la col·laboració de l'ADEG, la Mancomunitat Alt Penedès-Garraf, la Diputació de Barcelona i la Generalitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00