Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2016

Taller familiar 'Nosaltres al ciberespai' al Centre d'Art Contemporani La Sala

El taller pretén fer reflexionar sobre les dades que contenen les xarxes socials  El taller pretén fer reflexionar sobre les dades que contenen les xarxes socials

Es farà diumenge, emmarcat en l'exposició 'Immersos en les dades', i és una bona oportunitat per posar sobre la taula temes que a vegades són delicats amb els fills pre-adolescents i adolescents

El proper diumenge 20 de març a les 12 h tindrà lloc al Centre d'Art Contemporani LA SALA el taller familiar “Nosaltres al Ciberespai”. L'activitat consisteix en una visita dinamitzada i un taller experimental per a famílies amb infants entre 6 i 16 anys.

El nostre món actualment és un món de dades. Què vol dir això? Com es generen les dades? Què són ben bé les dades? Què succeeix a les xarxes socials? Les dades poden donar-nos coneixement? Com? A qui més li donen informació i/o coneixement? A què ens referim quan parlem de la massificació de les dades i al ritme frenètic de consum i producció de dades? És una bona oportunitat per poder posar a sobre de la taula temes que són a vegades delicats i conflictius, sobretot amb els fills pre-dolescents i adolescents. Quines són les pors i inseguretats d'uns i altres en relació a les xarxes socials i la privacitat individual? En aquesta activitat es valorarà que es pugui generar un debat intergeneracional dins de les famílies.
L'activitat és gratuïta i cal reserva prèvia.

“Immersos en les dades” és una exposició itinerant del Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona, ideada a partir de l'exposició “Big Bang Data”, una coproducció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Fundación Telefónica.

Diumenge 3 d'abril es farà una altra visita dinamitzada amb taller al voltant de la mostra. Es titula “In situ”, i està dirigida a adults a partir de 16 anys. Es farà de 12 a 14 h i cal portar un telèfon intel•ligent amb connexió a Internet.

Finalment, diumenge 17 d'abril de 12 a 13.30 h serà el torn de “(Re)cerques a Google a estudi”, una visita dinamitzada i taller experimental per a persones de més de 55 anys.

Les activitats són gratuïtes i cal reserva prèvia, o bé al telèfon de LA SALA (93 816 90 01), o bé per correu electrònic a lasala@vilanova.cat

L'exposició “Immersos en les dades” es pot visitar fins el 30 d'abril al Centre d'Art Contemporani LA SALA.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00