Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2011

La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú alerta d'un possible frau

  Seu de la Companyia Aigües de Vilanova i la Geltrú Seu de la Companyia Aigües de Vilanova i la Geltrú

Una empresa, que es fa passar per la companyia vilanovina, demana dades personals als abonats amb el pretext de fer un anàlisi d'aigua a la seva llar i vendre'ls una instal·lació de tractament d'aigües.

La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú ha detectat en les darreres setmanes un possible frau en relació al servei. 

Diversos abonats han posat en coneixement, tant de la companyia d'aigües com de la Policia Local, de les trucades que han rebut per part d'una empresa que els ofereix instal·lacions de tractament d'aigües i, fent-se passar per treballadors de la companyia vilanovina, els proposa fer una anàlisi de l'aigua de la seva llar.

Segons han manifestat aquests usuaris, l'empresa en qüestió utilitza, presumptament, mètodes poc ètics, adreçant-se principalment a persones grans, a qui els demana les seves dades personals i, suposadament, els coacciona perquè facin les anàlisi amb mètodes a priori poc seriosos.

Davant aquesta situació de possible suplantació del nom de l'empresa vilanovina, es vol alertar als abonats recordant-los que la companyia mai demana dades personals per telèfon, i advertint-los del risc de frau que suposa facilitar les seves dades, així com permetre l'accés al domicili a persones desconegudes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00