Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2009

Satisfacció d'organització i expositors de la Fira de Novembre

L'automoció, sector en crisi, ha superat les previsions  L'automoció, sector en crisi, ha superat les previsions

Es valoren molt positivament iniciatives com el segon Mercat Juvenil i l'estand dels agermanaments

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, s'ha mostrat satisfet de la celebració de la Fira de Novembre. Per al regidor vilanoví, cal considerar les xifres assolides "un èxit", ja que tractant-se "del 2009, any de crisi, s'ha aconseguit el 95% de contractació d'estands". Amb tot, Tomàs Álvaro ha deixat clar que "això no vol dir que no hi hagi aspectes que des de la Regidoria s'hagin de millorar de cara a l'any que ve, des d'ara mateix ens posarem a treballar per fer la Fira si pot ser millor".

El regidor de Desenvolupament Local ha explicat que s'ha repetit el volum de visitants d'altres anys i ha ressaltat el bon funcionament d'alguns estands i iniciatives de l'edició d'enguany. Per exemple, el segon Mercat Juvenil, destinat a fomentar l'esperit emprenedor de la gent jove, va ser escenari de 1.800 transaccions comercials, una xifra molt elevada, segons l'organització de la iniciativa (Cambra de Comerç de Barcelona - Delegació Garraf i Regidoria de Desenvolupament Local). Hi han participat tres centres educatius de la ciutat: el CEIP Sant Jordi, l'Escola Pia i l'IES Lluch i Rafecas. D'altra banda, l'espai dedicat als agermanaments de Vilanova i la Geltrú "ha complert les expectatives", segons Tomàs Álvaro, ja que va atreure molts infants. Així mateix, l'estand de venda directa de vi de Mérignac, DO Pessac-Léognan, gairebé va esgotar les existències.

Un altre espai que s'estrenava en la Fira d'enguany, el Quiosc.cat, va atreure molts visitants. Els seus promotors, l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català) han manifestat un nivell alt de satisfacció de l'experiència a la ciutat. També s'han mostrat contents el sector de l'automoció, que ha comptat amb més vendes de les previstes en el context de crisi, i els expositors de productes i serveis. L'organització de la Fira de Novembre, a càrrec de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i sota la gestió de l'empresa Expo Gestió, va repartir enquestes de valoració entre els expositors, de les quals se n'extreu en global un alt nivell de satisfacció i la intenció majoritària de repetir l'any que ve.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00