Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2012

La Fira Temps de Vi es celebra al centre de Vilanova i la Geltrú de l'1 al 3 de juny

El vi  serà protagonista a Vilanova i la Geltrú al llarg de tres dies El vi serà protagonista a Vilanova i la Geltrú al llarg de tres dies

Hi haurà prop de quaranta estands i s'oferirà la possibilitat de fer tastos de vins a alta mar

Vilanova i la Geltrú acollirà de l'1 al 3 de juny la fira Temps de Vi amb la intenció de promoure la cultura catalana del vi. La mostra promourà els vins elaborats a la terra, amb la presència de la  majoria de les Denominacions d'Origen existents a Catalunya. 

La plaça de les Neus, la rambla Principal i la plaça de la Vila seran els escenaris on se celebrarà l'esdeveniment en que hi haurà gairebé quaranta estands de cellers provinents d'11 Denominacions d'Origen (D.O.) catalanes, cinc estands gastronòmics amb productes autòctons, o una carpa de tastos i maridatges. També hi haurà un espai destinat a les actuacions musicals i zones de consum.

Temps de Vi ocuparà un total de 6.000 metres quadrats d'espai firal, on es celebraran dotze tastos i sis actuacions musicals. Hi hauran diversos tipus de tiquets per fer tastos: el primer costarà vuit euros i constarà d'una copa Riedel Magnum Overtura XL a més de quatre consumicions. El tiquet de repetició costarà cinc euros per tal de fer quatre consumicions. El tiquet gastronòmic de dues consumicions costarà també cinc euros.

Paral·lelament, Temps de Vi comptarà amb un acte estrella: tastos a alta mar. La ubicació marinera del municipi ha facilitat l'organització de tastos dalt d'un vaixell, com un tret diferenciador de la resta de fires de Catalunya. A més, un altre dels atractius de la mostra serà el workshop "Els vins catalans al restaurant" que comptarà amb destacats ponents de la gastronomia i la distribució. La voluntat és incentivar el debat i coneixement del producte català entre el públic que hi assistirà.

També destaca el fet que ViU Comerç ha volgut organitzar una nova edició del Vilanova Shopping Night que farà que les botigues adherides a aquesta entitat obrin la nit de dissabte 2 de juny fins a mitjanit, tot oferint interessants descomptes.

Temps de Vi busca dirigir-se tant al públic aficionat al vi que vol conèixer més sobre aquest món, com el professional i especialista que podrà potenciar les relacions comercials amb el sector. La missió de la fira és promoure i difondre la cultura catalana del vi a través d'un acte que vol unir l'enologia amb l'art i l'empresa, per tal de promoure el consum intel·ligent.

La nova fira Temps de Vi compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Penedès Denominació d'Orígen, Riedel the wine glass company, la corredoria d'assegurances J. Esvertit, Deutsche Bank, l'Associació Catalana d'Enòlegs, l'Associació Vinícola Catalana, ViU Comerç, ADEG, Jardiland Cubelles, i Los Encantes de Vilanova i la Geltrú
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00