Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/03/2011

Vilanova i la Geltrú viu un intens dissabte de Mascarots

El Moixó Foguer          El Moixó Foguer

L'arribada del Caramel, el Moixó Foguer i el Ball de Malcasats han estat els protagonistes de la tarda. La diversió continuarà durant la nit amb els diversos Balls de Mascarots

Vilanova i la Geltrú està vivint un dissabte de Mascarots molt intens. Els carrers del centre de la ciutat s'han omplert de ciutadans i ciutadanes que participen i gaudeixen dels diversos actes de Carnaval.

Durant el matí s'han celebrat els actes esportiu de les entitats, mentre que Sa Majestat el Rei Carnestoltes ha visitat el Mercat del Centre i la Casa d'Empara acompanyat pel seguici de les banderes de les societats vilanovines. 

Caramel
Els nens i nenes han estat els protagonistes de la tarda omplint la plaça de Soler i Carbonell per rebre l'esperat Caramel, que els ho ha fet passar d'allò més bé. Altres actes destacats de la tarda han estat la cercavila del Moixó Foguer, que amb les seves plomes ha tenyit de blanc els carrers més cèntrics de la vila, i les representacions que el Ball de Malcasats ha dut a terme en diversos indrets de la ciutat. 

Malcasats
La festa continuarà durant les properes hores amb el Ball de Mascarots, que se celebrarà a la plaça de la Vila, a partir de les 23 hores, i a diversos punts de la ciutat.

Consulta la programació del Carnaval

Consulta els àlbums de fotos

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00