Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2008

La Junta de Govern Local adjudica la gestió de les dues llars d'infants municipals

   Imatge virtual de la nova llar d'infants municipal Sant Jordi Imatge virtual de la nova llar d'infants municipal Sant Jordi

El Govern també ha aprovat els criteris d'admissió per a la llar d'infants Sant Jordi que entrarà en funcionament a la tardor

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts l'adjudicació de la concessió administrativa per al funcionament dels equipaments municipals per a la primera infància, de 0 a 3 anys, La Baldufa i la Llar municipal Sant Jordi i el calendari i els criteris d'admissió per a la preinscripció i la matriculació a la nova llar d'infants.

Sobre el primer punt, després de realitzar un concurs públic per a l'adjudicació d'aquest servei, la Junta de Govern Local ha aprovat adjudicar el funcionament d'ambdós equipaments educatius a l'Associació per a la Creació d'Estudis i Projectes Socials (CEPS) per un període de quatre cursos i per un import d'1.093.244 euros. Aquesta empresa és la que fins ara gestionava el funcionament de l'Espai Municipal per a la Infància La Baldufa.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, s'ha mostrat satisfet pel fet que "el curs vinent hi haurà en funcionament quatre llars d'infants públiques a VNG". Amb la posada en marxa de la nova llar d'infants municipal Sant Jordi, segons Joan Ignasi Elena, "s'acompleix el mapa de places públiques de 0 a 3 anys que la Generalitat havia previst per a la nostra ciutat".

Calendari de preinscripció i matriculació de la Llar municipal Sant Jordi
La nova llar d'infants municipal, situada a la rambla de Sant Jordi, 22 es preveu que estigui finalitzada a mitjans del mes d'agost. L'objectiu és que entri en funcionament a la tardor. La Junta de Govern Local ha aprovat, aquesta setmana, el calendari per a la preinscripció i la matriculació de la nova llar d'infants:

Presentació de sol·licituds: del 7 al 15 de juliol de 2008
Publicació de llistes provisionals: 16 de juliol de 2008.
Sorteig de desempat: 17 de juliol de 2008, a les 11 hores
Reclamacions: 17, 18 i 21 de juliol de 2008.
Període de matriculació: del 24 al 30 de juliol

Tots els tràmits s'hauran de realitzar a La Baldufa, Espai Municipal per a la Infància, carrer del Pare Garí, 1, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i dimarts i dijous de 15 a 16 hores.

Pel que fa als criteris generals d'admissió es valorarà la proximitat del domicili de l'alumne/a al centre educatiu, 30 punts; el nivell de renda, 10 punts; la discapacitat de l'alumne/a o pare, mare, tutor o germans, 10 punts i la proximitat del lloc de treball dels pares o tutors al centre educatiu, 20 punts.

Entre els criteris complementaris, es valorarà amb 15 punts el fet de formar part de família nombrosa i amb 10 punts el fet que l'alumne/a pateixi una malaltia crònica que afecti el sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs.

Per a més informació podeu consultar les dates i els criteris d'admissió a la web de l'Ajuntament de VNG. http://www.vilanova.cat/html/tema/educacio/index.html
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00