Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/03/2012

Viu Comerç guardonat amb el premi a la millor iniciativa comercial col·lectiva de la Generalitat

Plaça de la Vila. Foto cedida per Saladie Llums Plaça de la Vila. Foto cedida per Saladie Llums

El dia 12 d'abril el president de la Generalitat de Catalunya lliurarà els premis al Saló Sant Jordi als representants de l'associació

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a l'Associació de comerciants de Vilanova i la Geltrú Viu Comerç el premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva de l'any, categoria que s'engloba dins dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris.

Els Premis a la Iniciativa Comercial premien i reconeixen totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s'han distingit per: ser innovadores, millorar el valor afegit en l'acte de compra, promocionar els establiments de proximitat, l'atenció contínua i solidesa en la transmissió dels valors que el sector dóna dins la nostra societat. Van dirigits a les persones físiques, les microempreses, les petites i mitjanes empreses amb establiment operatiu o raó social a Catalunya i les corporacions que en el transcurs dels anys 2010-2011, han destacat per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució detallista, particularment del comerç urbà de proximitat.

El projecte guardonat és la presentació de la nova marca VIU COMERÇ i dels seus valors diferencials, que es va dur a terme durant la Fira de Novembre 2011 mitjançant l'espai firal que l'associació ocupava a la plaça de la Vila de la ciutat, on es va oferir una visió actual i moderna del comerç de la ciutat, amb la instal·lació d'una botiga del futur, fent servir les noves tecnologies com a instrument comunicatiu entre el visitant i el comerç. Es van realitzar una sèrie de desfilades a la passarel·la instal·lada a la plaça, on els comerços de la ciutat hi eren representats amb les últimes tendències del sector. L'oferta de Viu Comerç a la Fira de Novembre es va completar amb una zona infantil, un lounge pels visitants i un espectacle de llums relacionats amb els valors de la nova marca, a part d'accions innovadores com la Vilanova Shopping Night.

Els objectius bàsics del projecte eren la presentació de la nova marca del comerç a la ciutat substituint la marca TOT CENTRE, que fins ara era el nom i la marca de l'associació, per VIU COMERÇ, d'una forma ràpida i impactant. Un segon objectiu va ser la penetració de la nova marca a Vilanova i la Geltrú amb un projecte innovador i que generés el major nombre d'impactes possibles a la ciutat, incrementant la notorietat del comerç de Vilanova a la Fira de Novembre; i per últim, incrementar el nivell de satisfacció de l'associat.

El proper dia 12 d'abril, a les 19.30 h, el president Artur Mas lliurarà els premis al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat als representants de l'associació Viu Comerç, i per extensió a tots els col·laboradors que van participar en el projecte, a l'Ajuntament pel seu recolzament i molt especialment als establiments associats que fan possible cada dia situar la ciutat de Vilanova i la Geltrú com un centre comercial a cel obert de referència a Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00