Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/06/2016

Èxit de participació a la primera edició d’Expo Nadó

Molt bon comportament de la Fira del Vehicle d’Ocasió i el IV Mar de Tapes exhaureix existències

La primera edició d'Expo Nadó, la Fira del Bebè, s'ha tancat amb un notable èxit de participació que l'organització xifra entre 20.000 i 25.000 assistents. La Fira, que va ser inaugurada divendres per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, es va cloure diumenge quasi coincidint amb el concert del Club Súper 3 a la plaça de la vila que també va tenir una molt bona acceptació. A l'acte inaugural també hi van ser presents Mayra Adell, responsable d'Expobebé Eventos; Juan Luís Ruiz, primer tinent d'alcalde; David Montes, regidor adjunt a Promoció Econòmica, Blanca Albà, regidora d''Esports i del servei d'Infància; i Gerard Llobet, regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient.

Tot i que encara el resultat de les diferents enquestes de satisfacció i les butlletes de participació a diferents sorteigs no han estat tabulats, des de l'organització s'ha comentat que hi ha hagut molts visitants d'arreu del país que van venir a la recerca d'ofertes en els diferents productes exposats. També s'ha tingut bona resposta per part de molts expositors que ja han manifestat la intenció de repetir en properes edicions, mentre que d'altres, que no han participat enguany, i que estaven expectants del comportament d'Expo Nadó, ja han mostrat el seu interès per ser-hi presents el 2017.

El cap de setmana però, també es completava amb dues accions més com eren la Fira del Vehicle d'Ocasió, a la rambla de la Pau, al llarg de dissabte i diumenge; i la quarta edició del Mar de Tapes al Mercat de Mar. Fonts de la Fira del vehicle d'ocasió han confirmat que al llarg dels dos dies es van vendre 49 cotxes, gairebé els mateixos que el 2015 que en van ser 53. El sorteig de l'Ipad entre els assistents a la fira va donar com a guanyador a Josep García López de Monistrol de Montserrat.

Per la seva banda, el Mar de Tapes del Mercat de Mar va començar, com estava previst, a dos quarts de nou del vespre, però l'hora de tancament, prevista per la una de la matinada, es va haver d'avançar, donat que les diferents parades obertes van acabar exhaurint les seves existències. Des del primer moment, el Mar de Tapes va acollir un gran nombre de públic que cada vegada és més receptiu a aquesta proposta festiva i gastronòmica dels concessionaris del Mercat de Mar.

Podeu consultar diferents àlbums de fotografies d'aquests esdeveniments a FLICKR

Expo Nadó
Fira del Vehicle d'Ocasió
Mar de Tapes

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00