Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/11/2010

S'inaugura l'exposició '40 anys de parròquia al barri'

L'exposició es podrà visitar fins al 3 de desembre   L'exposició es podrà visitar fins al 3 de desembre

La mostra resumeix la presència i la trajectòria de la Parròquia de Sant Joan Baptista des de la seva creació. Es pot visitar al Centre Cívic de Sant Joan fins al 3 de desembre

El Centre Cívic de Sant Joan ha estat l'escenari, aquesta tarda, de la inauguració de l'exposició 40 anys de parròquia al barri. La mostra resumeix la presència i la trajectòria del Parròquia de Sant Joan Baptista des de la seva creació, l'any 1970.

L'exposició recull més de 400 fotografies que expliquen les primeres misses al carrer de Francesc Macià, així com l'evolució de les obres de l'església i diverses activitats de la parròquia i del seu esplai, l'Espurna. A més, també es pot observar diversa documentació històrica.

Agustí Panyella, rector de la Parròquia de Sant Joan, ha volgut remarcar que la parròquia "és la casa de tothom, un indret d'acollida on es pot aprendre i jugar, i on s'intenta que la vida de cadascú sigui més plena".
Exposició Parròquia Sant Joan alcalde
Per la seva banda, l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha destacat la feina que es fa tant des de la parròquia com de l'esplai, ja que "educar no és només aportar coneixements, sinó també transmetre valors". En aquest sentit, Elena ha remarcat que és molt important que es mantinguin aquest tipus d'experiències col·lectives, ja que "això és el que dóna la identitat a la ciutat".

Aquesta exposició coincideix amb el quinzè aniversari de l'esplai de la parròquia, que ha organitzat diversos jocs infantils, una cercavila i una xocolatada que posarà el punt i final a la celebració. 

Descarrega't la foto de portada

Descarrega't la foto 1
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00