Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/02/2008

L'Ajuntament de VNG i Caixa Manresa signen un conveni de col·laboració en relació al CUM

    Acte de signatura del conveni entre l'Ajuntament de VNG i Caixa Manresa Acte de signatura del conveni entre l'Ajuntament de VNG i Caixa Manresa

L'entitat d'estalvis disposada a col·laborar en nous projectes socials de l'Ajuntament de VNG

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Caixa Manresa han signat aquest matí un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'entitat d'estalvis aportarà 10.000 euros per  l'organització dels cursos del Campus Universitari de la Mediterrània (CUM).

En l'acte de formalització d'aquest conveni el regidor responsable del CUM, Xavier Carbonell, ha destacat "la implicació de Caixa Manresa amb el campus universitari ja des de l'any 2005".

D'altra banda el cap de zona Anoia-Penedès-Garraf de Caixa Manresa, Josep Corrons ha manifestat la voluntat de l'empresa que representa de continuar col·laborant en el CUM i d'estendre aquesta col·laboració a d'altres projectes que es duguin a terme a la ciutat. En aquest sentit, Josep Corrons ha explicat que Caixa Manresa "vol col·laborar amb la societat civil des de diferents àmbits com la gent gran, les persones amb minusvalies i els nouvinguts".

F¡nalment, l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena ha agraït la implicació de l'entitat d'estalvis i ha evidenciat que "Caixa Manresa és una empresa que té un alt grau d'implicació i compromís a la nostra ciutat". En aquest sentit, Joan Ignasi Elena ha explicat que la col·laboració que rep la ciutat des de l'entitat d'estalvis demostra l'arrelament que té amb Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00