Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2011

Mostra de projectes emprenedors a la plaça de la Vila

  Els alumnes han venut els productes que han creat amb el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola  Els alumnes han venut els productes que han creat amb el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola

Les cinc escoles que han participat al projecte 'Cultura Emprenedora a l'Escola' han venut els seus productes en un mercat instal·lat sota les voltes de la plaça

Èxit total del Mercat de l'Emprenedoria que durant el dia d'avui hi ha instal·lat a la plaça de la Vila. Els alumnes de primària de les cinc escoles de VNG que participen al projecte Cultura Emprenedora a l'escola han vist com s'anaven esgotant els productes que l'alumnat de les escoles Sant Jordi, Ginesta, Pasífae, Arjau i Llebetx han elaborat al llarg del curs.

Només durant el matí hi ha escoles que ja han exhaurit els productes que presentaven. Al mercat s'hi podia trobar des de plantes que han cultivat els alumnes de l'escola Llebetx, a punts de llibre i llibretes de l'escola Pasífae. També s'hi ha venut imants per a la nevera, productes de bijuteria fets amb capsules de cafè reciclades, bosses de mà, o motxilles. Aquestes darreres propostes són les que han elaborat les escoles Ginesta, Sant Jordi i Arjau.

Per part de l'IMET, promotor del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola, aquest segon any de funcionament del projecte ha suposat la consolidació del mateix entre la comunitat educativa de VNG. Francesc Làzaro, cap d'Educació de l'IMET, ha explicat que el projecte és un èxit perquè la realització del projecte no és una obligació i per tant la implicació de les escoles i el professorat és màxima.

El projecte es du a terme al llarg del curs amb l'objectiu de desenvolupar les capacitats i habilitats personals i professionals de foment de l'emprenedoria. Per realitzar-lo es treballa a través de les matèries curriculars amb suport didàctic i pedagògic dels professionals de l'IMET i dels agents econòmics i empresarials del territori.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00