Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2016

Nou equip de jardiners exclusiu per al manteniment de les jardineres de la ciutat

L'equip de treball es dedica a la neteja i manteniment de les jardineres  L'equip de treball es dedica a la neteja i manteniment de les jardineres

L'equip compta amb un vehicle cisterna de 1.000 litres i estarà en funcionament durant tot l'any

Amb la reorganització del Servei de jardineria municipal, fruit de la incorporació de nou personal a la plantilla, s'ha creat un nou equip de treball dedicat exclusivament a la neteja i manteniment de les més de 350 jardineres que hi ha instal·lades a la ciutat. Aquests elements del mobiliari urbà són els que tenen per finalitat la protecció de vianants, fer de tancaments d'espais públics, reduir la de velocitat dels vehicles o, simplement, les que tenen una funció estètica.

 

jardineria 2
Aquest equip de treball ha entrat en funcionament aquesta setmana i es dedicarà a aquestes tasques durant tot l'any. Compten amb un vehicle amb cisterna de 1.000 litres i de les eines necessàries per dur a terme la seva tasca.

Amb aquest servei i la col·laboració de la ciutadania, la voluntat de l'Ajuntament és aconseguir millorar les freqüències i el bon estat d'aquest elements urbans pel gaudi de les persones de la ciutat i dels visitants.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00