Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2010

Jornada de portes obertes al Museu Víctor Balaguer amb motiu de la Fira

   E.C.Ricart E.C.Ricart

La jornada de diumenge és una bona oportunitat per veure les exposicions dedicades a Ricart i Guinovart

Aquest diumenge, 14 de novembre, el Museu Víctor Balaguer celebra una Jornada de Portes Obertes, amb motiu de la celebració de la Fira de Vilanova.

Representa, doncs, una bona ocasió per visitar les dues exposicions temporals que actualment acull el centre museístic.

E. C. Ricart (1960-2010). Gravats és l'homenatge que la Biblioteca Museu Víctor Balaguer fa a l'artista per commemorar el cinquantè aniversari de la seva mort. En aquesta exposició, que es pot visitar fins al 9 de gener, es presenta el treball de catalogació que s'ha dut a terme des de la institució balagueriana de cada un dels gravats de l'artista vilanoví.

Guinovart. Obra gràfica, de la planxa al paper presenta una selecció d'obres de Josep Guinovart, on es poden apreciar les diferents tècniques d'estampació que va utilitzar: serigrafies, gravats i litografies. La mostra també es pot visitar fins al 9 de gener.

A més a més, el dijous 18 de novembre a les 19 hores dins els actes de commemoració de l'aniversari de la mort d'en Ricart, se celebrarà la conferència Els gravats en fusta d'E.-C. Ricart a càrrec de Roser Amela, gravadora i professora de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00