Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/08/2011

L'empresa ExpoGestió serà l'encarregada de gestionar la Fira de Novembre 2011

ExpoGestió organitzarà la Fira de Novembre 2011  ExpoGestió organitzarà la Fira de Novembre 2011

La celebració del certamen serà del 10 al 13 de novembre i incorporarà alguns canvis, com el de la seva nova ubicació

Després de cloure el concurs per a l'organització de la Fira de Novembre 2011, l'empresa Expo Gestió: serveis de fires ha estat la guanyadora del procés selectiu. Aquesta empresa, doncs, s'encarregarà de l'organització i gestió de la mostra.

La Fira de Novembre se celebrarà del 10 al 13 de novembre i enguany presentarà algunes novetats. La més destacada és que el certament començarà des de mar i pujarà cap al centre, amb la voluntat de recuperar alguns espais per incorporar-los a la Fira, com és el cas de la plaça de la Mediterrània o el parc de Baix-a-mar.

El Govern municipal s'ha marcat el repte de reformular aquest esdeveniment del calendari festiu de la ciutat perquè sigui aparador de tot allò que aquesta ofereix. Després d'unes sessions de treball que es van desenvolupar el mes de juliol, s'han marcant tres punts claus que cal seguir. En primer lloc, potenciar la Fira de Novembre com a peça molt important per a la promoció de la ciutat. Segon, mostrar tot allò que ofereix Vilanova i la Geltrú tant a la ciutadania com als seus visitants, essent la Fira el millor aparador per a aquesta finalitat. I tercer, avançar ja des d'enguany en temes qualitatius, millorant l'ordenació de la mostra i donant-li una major coherència.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00