Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2015

Una família de Barcelona va gaudir d'un cap de setmana a Vilanova i la Geltrú

Van ser els guanyadors del premi sortejat a la fira B-Travel el mes d'abril

La família d'Elisabeth Fabra, de Barcelona, va gaudir aquest cap de setmana del premi que l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'Estació Nàutica, el Gremi d'Hostaleria i Viu Comerç, van elaborar per a la celebració de la fira B-Travel, antic Saló Internacional de Turisme de Catalunya, el passat mes d'abril.

El premi consistia en un cap de setmana per a una família a Vilanova i la Geltrú. Amb aquesta proposta s'ha volgut visualitzar la proposta de la ciutat per la potenciació del turisme familiar i, molt especialment, per l'assoliment del segell de qualitat Destinació de Turisme Familiar, que promou l'Agència Catalana de Turisme.

El cap de setmana per a la família guanyadora es va obrir amb l'entrada a la suite de l'Hotel Ceferino el divendres, seguir d'un sopar al restaurant Infinit i d'una visita a la Vilanova Shopping Night amb dos vals de 25 euros. Dissabte matí van sortir en caiac de Roc Roi, i van dinar a restaurant El Dinou. A la tarda van visitar el Museu del Ferrocarril i van poder anar a la fira Temps de Vi amb dos tiquets de degustació, i seguidament van sopar al restaurant Quorum. Finalment diumenge van visitar pel matí Can Papiol i la Biblioteca Museu Balaguer, van sortir en una embarcació a motor de Nauticaspirit, i van dinar a La Daurada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00