Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2010

L'establiment Pla Estilistes s'implica en un projecte d'educació ambiental

   El conveni s'ha formalitzat aquest migdia   El conveni s'ha formalitzat aquest migdia

D'acord amb l'Ajuntament de VNG i les escoles, s'impulsarà una línia de publicacions infantils

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'empresa Pla Estilistes-Insula Brazil han signat un conveni per impulsar un nou projecte d'educació ambiental, que s'ha anomenat "El viver de contes". La idea és impulsar una línia de publicacions infantils, creats pels propis alumnes dins de les activitats de l'Agenda 21 escolar.

L'establiment de bellesa Pla Estilistes, tal com ha explicat el propietari, Felip Pla, es va adreçar a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la voluntat de col·laborar econòmicament en alguna activitat que reforcés actuacions municipals compreses en el Pla d'Acció Ambiental. Aquest suport s'ha concretat en aquesta contribució al projecte. En concret, el comerç hi aportarà cada mes el 0,7% de la seva facturació. Així mateix, impulsarà un logotip distintiu i animarà altres comerços del centre a adherir-se al projecte.

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, ha agraït la iniciativa de Felip Pla i ha recordat la importància de la conscienciació, sobretot amb activitats com aquesta, "amb l'interès posat especialment en la canalla". Per a la primera tinent d'alcalde i regidora de Medi Ambient, Iolanda Sánchez, es tracta d'un exemple de com "l'activitat econòmica mostra la seva vessant social, amb dedicació a la comunitat, que és el que moltes vegades demanem a les empreses".

Els relats infantils que es publicaran en "El viver de contes" són de temàtica ambiental i de promoció de la cultura de la sostenibilitat. Seran ideats, creats i dibuixats per l'alumnat dels centres educatius de la ciutat que realitzen projectes d'Agenda 21 Escolar. Els llibrets s'editaran seguint criteris sostenibles.

El Pla d'Acció Ambiental defineix les polítiques de medi ambient del municipi i proposa, entre d'altres línies d'actuació, afavorir la informació, l'educació i la participació ciutadana en el procés d'integració de la dimensió ambiental en tots el camps de l'activitat humana. Des de fa més de cinc anys, s'impulsa a Vilanova i la Geltrú el programa Agenda 21 Escolar, obert als centres educatius.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00