Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/10/2011

VNG, amb el Dia contra el càncer de mama

Dia internacional contra el càncer de mama           La façana del consistori il·luminada

La façana de l'Ajuntament s’ha il·luminat de color rosa

Vilanova i la Geltrú s'ha sumat a la commemoració del Dia internacional contra el càncer de mama amb diverses activitats que s'estan celebrant aquest vespre a la plaça de la Vila. En aquest sentit, la façana del consistori s'ha il·luminat, a partir de les 19 hores, de rosa, color que simbolitza la lluita contra aquesta malaltia.

A banda d'aquesta iniciativa, la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha instal·lat una taula d'atenció als vianants on reparteixen material informatiu i llaços roses de la campanya contra el càncer de mama. En aquest sentit, l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, el regidor de Salut, Francesc Sánchez, la regidora de Cultura, Marijó Riba, el regidor d'Hisenda, Miquel Angel Gargallo, i diversos regidors i regidores del consistori han visitat el punt d'informació de l'AECC per mostrar el seu suport a la seva tasca.
 Dia internacional contra el càncer de mama
L'objectiu de la jornada és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç i captar fons per la lluita contra el càncer de mama. També s'ha volgut informar de la incidència d'aquesta malaltia, els avenços en la investigació i els tractaments i serveis que ofereix l'associació AECC a les persones que la pateixen.

Segons dades facilitades per l'AECC, el càncer de mama és el tumor maligne de major incidència entre la població femenina. La mamografia periòdica i els avenços en els tractaments permeten parlar de taxes de curació al voltant del 85%.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00