Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2013

Activitats familiars a La Sala

Fins al 26 de maig es pot visitar l'exposició fotogràfica de Manel Armengol   Fins al 26 de maig es pot visitar l'exposició fotogràfica de Manel Armengol

Fins al 26 de maig es pot veure l'exposició de fotografies de Manel Armengol

Aquest dissabte 25 de maig a les 12h, al Centre d'Art Contemprani LA SALA tindrà lloc el taller familiar Vet aquí un gat... aquest conte m'he inventat! Els nens i nenes crearan un conte col·lectiu a partir de les il·lustracions de la mostra Conte Va! Va de contes, i posteriorment desenvoluparan un treball plàstic.

L'activitat familiar s'ha programat al voltant de l'exposició d'il·lustracions infantils Conte Va! Va de contes que acull la sala de les columnes de LA SALA i que es podrà visitar fins el 9 de juny de 2013. L'activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys, i és gratuïta. Les places són limitades i cal reserva prèvia al telèfon de LA SALA 93 816 90 01.

D'altra banda cal destacar que està a punt de finalitzar l'exposició de fotografies Manel Armengol. Transicions. Els setanta a Espanya, els Estats Units i la Xina, que es pot veure fins al diumenge 26 de maig. Aquest mateix dia a les a les 12h es realitzarà la última de les visites comentades a la mostra, un recull de 75 instantànies del fotògraf català Manel Armengol realitzades a finals dels anys setanta en aquests tres països, en una època plena d'incerteses i de canvis fonamentals en la història d'aquests països.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00